Naš tim

Tim smo magistara fizioterapije, osobnih trenera i masera. Naša posvećenost, stručnost i iskustvo osiguravaju vam individualiziranu i učinkovitu skrb i postizanje planiranih rezultata.

Vlasnica ReLaba je Ivana Palčić, magistrica fizioterapije i entuzijastica iz područja neurorehabilitacije i biomehanike. Ivana je inovatorica, nagrađivana autorica patentiranog ortopedskog uređaja za ranu rehabilitaciju ReStep – PK20160348, članica je medicinskog tima ATP turnira u Umagu, do 2020. godine bila je voditeljica fizikalne terapije u Istarskim Toplicama. Predavačica je fizioterapije na sveučilištu u Kopru, Bobath, PNF, CLT, DNS i Mulligan terapeut.

Osnovala je ReLab 2020. godine s vizijom provođenja fizioterapijskog procesa u miru, pozitivnom okruženju, sa zajednički postavljenim ciljevima i sveobuhvatnim pristupom koristeći se stečenim stručnim znanjima i vještinama. Nakon godina inozemnih edukacija i učenja od velikih imena svjetske fizioterapije, svoje je vještine i dobre primjere prakse prenijela u ReLab. Spojila je visoku tehnologiju i manualne tehnike u poticajno osmišljen prostor za neurološke i ortopedske bolesnike.

ReLab širi uslugu za potrebe svojih klijenata 2023. godine osnivanjem ReBelle, centra za fizioestetiku. Oblikovanje tijela visokom tehnologijom i aktivnim vježbanjem postala je dodatna kategorija djelovanja koja pruža dugovječnost i zdravlje. U Ivaninom timu rade stručnjaci fizioterapije i treneri koji nadopunjuju i zajedničkim snagama ostvaruju viziju ReLaba i ReBelle.

Tehnike koje primjenjujemo

DNS

Stabilizacija uz dinamičke neuromišićne tehnike

CLT

Lokomotorni trening i neuromišićna facilitacija

PNF

Proprioceptivna neuromišićna facilitacija

Emmett tehnika

Tehnika za smanjenje mišićne napetosti

Mulligan Koncept

Ortopedska medicina i manualna terapija

Bobath

Terapija koja potiče normalan pokret

3000+

Zadovoljnih korisnika

Centar inovativne rehabilitacije

Pružamo visokokvalitetnu rehabilitaciju s individualnim pristupom, fokusirajući se na povratak funkcija, liječenje kroničnih i akutnih bolnih stanja, oporavak u sportu i nakon ozljeda.

Inovativni Prostor

Naš prostor je dizajniran na temelju znanstvenih istraživanja koja pokazuju kako prostorno uređenje pozitivno utječe na oporavak pacijenata.

Naš prostor uključuje:

1. Optimalne uvjete za oporavak

2. Ugodno i funkcionalno okruženje

3. Prostranost za poticanje slobodnih kretnji

4. Pristupačnost svakom, neovisno o potrebama.

DODATNE POGODNOSTI

Tuširanje

Nakon intenzivnog treninga, osvježite se u našim moderno opremljenim tuš kabinama. Nudimo sve što vam je potrebno za higijenu i osvježenje, uključujući kvalitetne sapune, šampone i meke ručnike. Naše prostrane i čiste tuš kabine pružaju privatnost i komfor koji zaslužujete.

Doručak i kava

Razumijemo važnost pravilne prehrane, posebno nakon vježbanja. Zato vam nudimo opciju zdravog doručka i kave. Naš doručak uključuje raznovrsne opcije kao što su svježe voće, jogurti i proteinski shakeovi, idealni za dopunu energije.

Tehnologija u ReLabu

Indiba Deep Care

U našem centru, Indiba Deep Care tretman predstavlja revolucionarni pristup koji se provodi tjedno. Ovaj tretman je prepoznatljiv po svojim terapeutskim i estetskim koristima, bitan za unapređenje oporavka mišića i smanjenje nelagode, te doprinosi ukupnom osjećaju dobrobiti. Kombinirajući redovite vježbe s Indiba Deep Care tretmanima, stvaramo formulu za optimalno zdravlje i vitalnost, promičući tijelo koje ne samo izgleda atraktivno, već i pruža osjećaj vitalnosti i snage.

Huber Motion Lab

Naš Huber Motion Lab omogućava klijentima da usavrše svoje obrasce kretanja, težeći neovisnosti i kontinuiranom napretku. Naš prostor, dizajniran s naglaskom na opuštanje i slobodu kretanja, stvara okruženje koje umiruje i ublažava nelagodu. Inspiracija prirodom i naučnim istraživanjima vodi nas u kreiranju idealnih uvjeta za efikasnu rehabilitaciju i oporavak naših klijenata.

HILT

HILT laserska terapija predstavlja inovativan i efikasan način liječenja koji koristi visoko intenzitetno lasersko svjetlo. Ova metoda se usmjerava na smanjenje boli i upala te ubrzava proces zacjeljivanja tkiva. Posebno je efikasna u tretiranju dubokih slojeva tkiva, čime uspješno rješava kako akutne, tako i kronične bolove.

Shockwave

Shockwave terapija koristi akustične valove za stimulaciju zacjeljivanja tkiva i ublažavanje boli. Ova metoda je posebno učinkovita u liječenju kroničnih tendinopatija. Akustični valovi prodiru duboko u tkivo, potičući prirodne procese regeneracije i ublažavajući bol.

Zašto odabrati ReBellu?

Kronični umor u nogama

Naš tim stručnjaka će osmisliti svaku sesiju kako bi se prilagodila s vašim potrebama, osiguravajući da je svaka sesija prilagođena kako bi zadovoljila vaše jedinstvene potrebe.

Otečenost nogu

Vjerujemo u tretiranje cijele osobe, a ne samo simptoma. Naša radiofrekvencijska terapija, dio je sveobuhvatnog plana wellnessa dizajniranog da poboljša vaše ukupno zdravlje i ljepotu.

Bol i napetost u mišićima

Naš centar je najnovijom Indiba tehnologijom, osiguravajući najučinkovitije i najugodnije iskustvo tretmana.