Indiba je uređaj koji koristi snagu radiofrekvencije za poboljšanje prirodnog procesa ozdravljenja tijela. Dobro proučena radiofrekvencija od 448kHz znanstveno dokazano daje dosljedne kliničke rezultate u rehabilitaciji i medicinskoj estetici.

Indiba CT8

Indiba tretmani mogu započeti u akutnoj fazi ozljede kod koje se kontinuiranom modulacijom frekvencije osigurava biostimulacija bez induciranja topline u ozljeđeno tkivo.

Matične stanice i proizvodnja fibroblasta

Aktivira rast matičnih stanica, ubrzava proizvodnju fibroblasta i daje preciznu snagu koju sigurno kombiniramo s manualnim tehnikama.

79% brži oporavak

U kroničnim stanjima Indibom postižemo povećanje dubokog protoka krvi za 79%.

Indiba Edna Pro Max

Indiba za ljepotu i wellness Edna Pro Max – najjači Indiba uređaj za medicinsku estetiku koji koristi monopolarnu frekvenciju od 448kHz.

Neinvazivna i bezbolna

Tretmani su neinvazivni, bezbolni i mogu se ponavljati doživotno jer nemaju nuspojava.

Potiče proizvodnju kolagena i elastina

Znanstveno dokazano potiče proizvodnju kolagena, aktivaciju fibroblasta i elastina, a rezultati su čvrsta koža i mladenački izgled s dugotrajnim rezultatima.

Masira

U ReLabu Ednu Pro MAX koristimo i za masažu gdje postižemo dublji učinak opuštanja mišića i eliminacije toksina.

Smanjuje ozljede

Tretmani su neinvazivni, bezbolni i mogu se ponavljati doživotno jer nemaju nuspojava.

Indiba Aero Flow

Indiba nudi statične i dinamične čašice koje djeluju na opuštanje dubinske i površinske fascije. Koristimo ih u sportskoj medicini, kod kroničnih bolnih stanja te u estetskoj medicini i wellnessu.

Opuštanje tijela i uklanjanje boli

Pomoću vakuuma opuštaju se napeti mišići, smanjuje se bol i potiče relaksacija.

Veća mobilnost pri kretanju

Povećanjem cirkulacije smanjuje se upala, čime se pospješuje pokretljivost.

Indiba K Laser

Laser visokog intenziteta koji koristi 4 valne duljine za ciljane tretmane smanjenja boli.

Rješava akutne i kronične boli.

Koristi moćne fotokemijske i fototermalne reakcije tkiva, optimizira isporuku energije i ubrzava zacjeljivanje tkiva.

Smanjuje li INDIBA masnoću?

INDIBA® koristi patentiranu radiofrekvencijsku tehnologiju za postizanje smanjenja masnoće i oblikovanja tijela kroz proces razgradnje masnih stanica, ubrzavanja metabolizma i izbacivanja toksina iz vašeg tijela.

Koliko vremena treba INDIBI da djeluje?

Za najbolje rezultate vjerojatno će vam trebati više od jednog tretmana s Indiba uređajem. Tijekom konzultacija dobit ćete bolju predodžbu o tome koliko je tretmana potrebno. Većina ljudi vidi maksimalne rezultate nakon 4 do 6 tretmana u razmaku od 1 do 2 tjedna.

Je li liječenje INDIBA sigurno?

INDIBA terapija je neškodljiva za tijelo i vrlo ugodna. Međutim, vrlo osjetljiva koža ili kada se dosegnu vrlo visoke temperature, može se pojaviti blago crvenilo koje će vrlo brzo izblijediti i/ili trenutni trnci na koži.

Koje su nuspojave INDIBE?

INDIBA ima malo ili nimalo nuspojava, prikladna je za svakog pojedinca. Međutim, ako imate osjetljivu kožu ili imate bilo kakve probleme s kožnim alergijama, važno nas je obavjestiti prije tretmana.

Koliko tretmana trebam?

Broj potrebnih tretmana INDIBA® ovisi o vrsti tretmana, vašim potrebama i željenom ishodu. Kronična stanja će zahtijevati više tretmana u usporedbi s akutnim stanjima. Tijekom konzultacija, terapeut će vam savjetovati najbolji plan i tijek tretmana koji odgovara vašem stanju kako biste postigli željene rezultate.