1. Početna analiza i personalizirani plan

Program započinje detaljnom analizom individualnog stanja kože i distribucije celulita pojedinog klijenta. Na temelju analize stručnjaci u ReBelli centru razvijaju personalizirani plan tretmana. Plan može uključivati kombinaciju različitih terapija i tehnika, koje su usmjerene na specifične potrebe i ciljeve pojedinca, osiguravajući tako najučinkovitiji pristup borbi protiv celulita.

2. Kombinirane terapije i tehnike

Centralni je dio programa kombinacija različitih terapija koje uključuju radiofrekvencijsku terapiju, limfnu drenažu i ciljane masaže. Sve tehnike zajednički djeluju na poboljšanje cirkulacije, poticanje limfnog protoka i smanjivanje masnih naslaga koje prouzročuju celulit. Program dodatno može uključivati i specijalizirane vježbe koje su usmjerene na jačanje mišića i poboljšanje tonusa kože.

3. Nutricionističko savjetovanje

Kako bi se pojačali učinci tretmana i osigurali dugotrajni rezultati, anticelulitni program u ReBelli uključuje i nutricionističko savjetovanje. Pravilna je prehrana ključna u borbi protiv celulita, stoga stručnjaci pružaju savjete o zdravoj prehrani koji mogu pomoći pri smanjivanju celulita i održavanju rezultata postignutih tretmanom.

4. Praćenje napretka i prilagodba tretmana

Napredak klijenta pozorno se prati tijekom cijelog programa. Na temelju povratnih informacija i vidljivih rezultata, plan tretmana može se prilagođavati kako bi se osiguralo da svaki klijent ostvaruje optimalne rezultate. Redovito praćenje napretka ključno je za osiguravanje uspješnosti programa i zadovoljstva klijenata.

Borba protiv vidljivog celulita

Ako se borite s celulitom koji stalno ostaje vidljiv bez obzira na vježbanje ili dijetu, naš anticelulitni program vam može ponuditi rješenje. Specijalizirane terapije i tehnike ciljano rade na područjima pogođenim celulitom, pomažući pri smanjivanju njegove vidljivosti i poboljšanju teksture vaše kože.

Poboljšanje tona i teksture kože

Ako primjećujete da je vaša koža izgubila svoju čvrstoću i elastičnost, naš program može pomoći. Kombiniranjem terapija koje stimuliraju proizvodnju kolagena i elastina, program pomaže u vraćanju tonusa i čvrstoće vaše kože, pružajući vam zdraviji izgled.

Postizanje cjelokupnog zdravlja

Celulit može biti znak da vaše tijelo treba dodatnu potporu prehranom, vježbanjem ili detoksikacijom. Naš program nudi holistički pristup koji uključuje nutricionističko savjetovanje i personalizirane vježbe pomažući vam u borbi protiv celulita, ali i promičući cjelokupno zdravlje i dobrobiti.

Koliko brzo mogu očekivati rezultate od anticelulitnog programa?

Rezultati mogu varirati ovisno o individualnim karakteristikama vašeg tijela i stupnju celulita. Međutim, mnogi klijenti primjećuju poboljšanja već nakon prvih nekoliko tretmana. Za optimalne i dugotrajne rezultate preporučujemo cijeli niz tretmana u skladu s vašim personaliziranim planom.

Je li anticelulitni program prikladan za sve životne dobi i vrste kože?

Da, naš je anticelulitni program dizajniran tako da bude prikladan i učinkovit za osobe svih uzrasta i različitih vrsta kože. Svaki se program prilagođuje individualnim potrebama i ciljevima, osiguravajući tako sigurnost i učinkovitost za svakog klijenta.

Kako se mogu održavati rezultati postignuti tijekom programa?

Održavanje rezultata uključuje kombinaciju redovitih tretmana i zdravog načina života. Preporučujemo pridržavanje savjeta o prehrani i vježbanju koji su dio programa, kao i redovite kontrolne posjete kako bismo pratili vaš napredak i prilagodili tretmane po potrebi.

Trebam li mijenjati svoju rutinu vježbanja ili prehrane tijekom anticelulitnog programa?

Iako naš program uključuje individualne savjete o vježbanju i prehrani, ne zahtijeva nužno drastične promjene u vašem načinu života. Naš je cilj integrirati zdrave navike koje se lako uklapaju u vašu svakodnevicu i doprinose dugoročnim rezultatima.

Mogu li pratiti anticelulitni program u kombinaciji s drugim tretmanima?

Da, anticelulitni program može se kombinirati s drugim tretmanima koje nudimo u ReBelli. Za najbolje rezultate i sigurnost, važno je konzultirati se s našim stručnjacima koji će vam pomoći odabrati najučinkovitiju kombinaciju tretmana prilagođenih vašim potrebama.