Konzultacije i procjena stanja

Proces započinje detaljnim konzultacijama i procjenom stanja kože vrata. Stručnjaci u ReBelli analiziraju vašu kožu i određuju najbolji pristup tretmanu zatezanja, osiguravajući prilagođenost tretmana vašim specifičnim potrebama.

Primjena radiofrekvencijske tehnologije

Nakon procjene slijedi primjena radiofrekvencijske tehnologije. Taj dio tretmana uključuje nježno zagrijavanje kože koje potiče proizvodnju kolagena i rezultira zatezanjem kože i smanjivanjem bora.

Personalizirani tretman i njega

Svaki je tretman personaliziran kako bi se osiguralo ciljanje na specifične probleme i potrebe vaše kože. Uz radiofrekvenciju, mogu se koristiti i dodatne tehnike i proizvodi za njegu kako bi se pojačao učinak zatezanja i osigurala optimalna hidratacija kože.

Praćenje i dodatne preporuke

Nakon tretmana pratimo vaš napredak i dajemo preporuke za daljnju njegu. Ovisno o individualnom odgovoru na tretman, može se preporučiti dodatni tretmani ili specifični proizvodi za njegu kako bi se održali i pojačali rezultati tretmana.

Rješenje za opuštenu kožu i bore

Ako ste zabrinuti zbog opuštene kože i bora na vratu, naš tretman zatezanja vrata pruža učinkovito rješenje. Pomaže pri smanjivanju opuštenosti kože i vidljivosti bora, revitalizirajući područje vašeg vrata za mladenački i svjež izgled.

Neinvazivna alternativa kirurškim zatezanjima

Za sve koji traže neinvazivne opcije umjesto kirurških zahvata, naš tretman zatezanja vrata nudi sigurnu i učinkovitu alternativu. Bez potrebe za oporavkom, taj tretman vam omogućuje odmah nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima.

Povećanje samopouzdanja

Zatezanje vrata može značajno doprinijeti vašem samopouzdanju. Poboljšanjem izgleda vašeg vrata, tretman može pomoći da se osjećate bolje u svojoj koži, što može pozitivno utjecati na vašu socijalnu interakciju i opće zadovoljstvo životom.

Koliko dugo traje jedan tretman zatezanja vrata?

Jedan tretman zatezanja vrata obično traje od 30 do 60 minuta. Trajanje može varirati ovisno o specifičnim potrebama i ciljevima vašeg tretmana.

Kada se mogu vratiti uobičajenim aktivnostima nakon tretmana?

Među prednostima je našeg tretmana zatezanja vrata to što ne zahtijeva vrijeme oporavka. Možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima odmah nakon tretmana.

Trebam li poduzeti posebne mjere prije dolaska na tretman?

Preporučujemo klijentima na dan tretmana dolazak s čistom kožom bez šminke. Također je dobro izbjegavati intenzivno sunčanje nekoliko dana prije tretmana.

Kako mogu održati rezultate tretmana zatezanja vrata?

Za održavanje rezultata savjetujemo redovitu hidrataciju kože i primjenu zaštitnih krema od sunca. Također, redoviti tretmani mogu pomoći pri očuvanju dugotrajnih rezultata.

Je li tretman zatezanja vrata prikladan za osobe s osjetljivom kožom?

Da, tretman je obično prikladan i za osobe s osjetljivom kožom. Naše će stručno osoblje prilagoditi tretman vašim specifičnim potrebama kože, osiguravajući sigurnost i udobnost tijekom tretmana.