Klasična masaža

Klasična masaža tradicionalni je oblik masaže i koristi se različitim tehnikama zaglađivanja, gnječenja, tapkanja i vibriranja. Takva se vrsta masaže fokusira na promicanje opuštanja, smanjivanje mišićne napetosti i poboljšavanje cirkulacije. Idealna je za opće opuštanje i ublažavanje blagih bolova, te je odličan izbor za održavanje tijela.

švedska masaža umag

Miofascijalna masaža

Miofascijalna masaža cilja fasciju – gusto vezivno tkivo koje okružuje mišiće. U toj specijaliziranoj tehnici masaže koristi se nježan pritisak i istezanje kako bi se oslobodile napetosti unutar fascije, što dovodi do smanjivanja boli i poboljšanja pokretljivosti. Takva je masaža posebno korisna za osobe koje se oporavljaju od ozljeda ili trpe kroničnu bol, kao što su pacijenti s fibromijalgijom.

miofascijalna masaža uma

Sportska masaža

Sportska masaža usmjerena je na potrebe sportaša i svih koji vode aktivan život. Takva tehnika masaže kombinira elemente klasične masaže i masaže dubokog tkiva, s ciljem poboljšavanja sportskih performansi, prevencije ozljeda i ubrzavanja oporavka nakon tjelesnih napora. Sportska masaža može biti prilagođena specifičnom sportu ili aktivnosti, pa se često koristi prije ili nakon sportskih događaja.

sportska masaža umag

Trigger Point masaža

Trigger point masaža usmjerena je na specifične točke napetosti u mišićima, poznate kao trigger-točke. U toj se tehnici koriste ciklusi pritiska i otpuštanja kako bi se ublažila napetost u  odabranim točkama. Trigger point masaža iznimno je učinkovita pri ublažavanju kronične boli, posebno u mišićima koji su skloni dugotrajnoj napetosti, kao što su vrat i leđa.

Personalizirani pristup

Razumijemo kako pojedini klijenti imaju jedinstvene zahtjeve za smanjivanje boli, poboljšanje opuštanja ili pak specifične sportske potrebe. Naši terapeuti za masažu kvalificirani su i iskusni pri pružanju prilagođenih tretmana koji maksimiziraju dobrobiti i osiguravaju optimalno iskustvo.

Širok spektar tehnika masaže

Raznovrsnost tehnika omogućuje nam učinkovito zadovoljiti širok raspon potreba, od opuštanja i smanjivanja stresa do ciljanog tretmana sportskih ozljeda ili kronične boli. Svestranost čini ReLab idealnim mjestom za sve vaše potrebe za masažom.

Posvećenost zdravlju

Fokusiramo se na promicanje opće dobrobiti i zdravlja, pružajući tretmane koji istodobno tretiraju tjelesne simptome i doprinose mentalnoj i emocionalnoj ravnoteži. U ReLabu je masaža dio holističkog pristupa zdravlju, pri kojemu svaki aspekt vašeg blagostanja dobiva zasluženu pozornost.

Koliko često bih trebao/trebala dolaziti na masažu?

Preporučena frekvencija masaža ovisi o vašim individualnim ciljevima i stanju. Za opću dobrobit masaža jednom mjesečno može biti dovoljna, dok će za specifične probleme ili intenzivniji oporavak možda biti potrebni češći dolasci. Naši će vam terapeuti pomoći odrediti optimalan raspored.

Kako se pripremiti za masažu u ReLabu?

Za masažu se preporučuje dolazak u udobnoj odjeći. Izbjegavajte teške obroke neposredno prije tretmana i pokušajte biti hidratizirani. Ako imate bilo kakve medicinske informacije ili preferencije u vezi s masažom, obavijestite terapeuta prije početka tretmana.

Mogu li birati terapeuta za masažu u ReLabu?

Da, klijenti mogu izraziti preferenciju za određenog terapeuta. Ako imate prethodno iskustvo s nekim od naših terapeuta ili preferirate terapeuta određenog spola, slobodno to navedite pri zakazivanju termina.

Postoje li ograničenja ili kontraindikacije za masažu u ReLabu?

Masaža može imati neka ograničenja, kao što su akutne ozljede, određena medicinska stanja, relativno i trudnoća. Važno je da obavijestite terapeuta o bilo kojem zdravstvenom stanju ili medicinskoj njezi prije masaže kako bi se osiguralo sigurno i učinkovito iskustvo.