OSTVARITE SVOJE FITNESS CILJEVE

Naš trening nije samo vježba, već putovanje prema izvrsnosti. Na čelu ovog putovanja stoji Marko Buvinić, nekadašnji profesionalni rukometaš, čija je strast i posvećenost sportu sada usmjerena na pomaganje drugima da postignu svoje fitness ciljeve.

Indiba

Idealan spoj s treningom. Smanjuje upale i pospješuje brži oporavak od aktivnosti.

Privatni trening

S trenerom dogovorite ciljeve i zajednički stvorite najbolji program za vaše potrebe.

Naši stručni fizioterapeuti i treneri kreiraju program treninga posebno prilagođen vama, vodeći vas kroz svaku vježbu kako biste sigurno i samouvjereno izgradili snagu. Možemo vam ponuditi program u kojem se vježba jednom do pet puta tjedno, no uglavnom preporučujemo vježbati dva do četiri puta tjedno. Naš studio za vježbanje opremljen je svime što vam je potrebno, uz uređaj Huber Motion Lab i još mnogo toga.

Funkcionalni trening snage donosi najveće koristi ako se redovito i kontinuirano provodi. Razumijemo da je to obveza – vremenska i financijska. Pružamo sve potrebne informacije kako biste mogli donijeti ispravnu odluku i iskoristiti svaku priliku za postizanje ciljeva za postizanje tjelesnog zdravlja.

Vaš će vam trener u ReBelli preporučiti odgovarajući program koji se uklapa u vaše ciljeve i način života. Učeći izvoditi program vježbanja s pravilnom tehnikom, opterećenjem i progresijom, smanjit ćete opterećenje na zglobove, maksimizirati poboljšanja u snazi mišića i pružiti najbolju mogućnost za bolje kretanje i bolje osjećanje.

Program FatBurning

Specijalizirani program usmjeren na učinkovito sagorijevanje masti upotrebljava kombinaciju vježbi izdržljivosti i snage, koja je prilagođena vašem tijelu i ciljevima i osigurava maksimalnu učinkovitost.

Program za snagu i toniranje

Program cilja na izgradnju mišićne snage i definicije i upotrebljava kombinaciju utega, otpora i funkcionalnih vježbi za ciljano oblikovanje tijela.

Fleksibilnost i mobilnost

Program dizajniran za povećanje fleksibilnosti i poboljšanje opsega pokreta. Ključan za prevenciju ozljeda i poboljšanje opće dobrobiti.

Kako se pristupa individualnim potrebama klijenta u osobnom treningu?

Svaki trening u ReBelli potpuno je prilagođen vašim ciljevima i potrebama. Tijekom detaljnih početnih konzultacija i procjena naši treneri shvaćaju vaše specifične zahtjeve te stvaraju program koji kombinira vježbe izdržljivosti i snage, usmjeren na postizanje i održavanje vašeg idealnoga tjelesnog izgleda.

Što uključuje program FatBurning?

Naš program FatBurning specijaliziran je za učinkovito sagorijevanje masti. Program kombinira vježbe izdržljivosti i snage, prilagođavajući se vašem tijelu i ciljevima, čime se osigurava maksimalna učinkovitost i postizanje željenih rezultata.

Kako program za snagu i toniranje utječe na tijelo?

Program za snagu i toniranje usredotočen je na izgradnju mišićne snage i definicije. Koristimo se kombinacijom utega, otpora i funkcionalnih vježbi, što omogućuje ciljano oblikovanje i toniranje vašeg tijela, uz istodobno jačanje i poboljšanje mišićne strukture.

Zašto je važan program fleksibilnosti i mobilnosti?

Naš program fleksibilnosti i mobilnosti dizajniran je kako bi povećao vašu fleksibilnost i opseg pokreta. Program je ključan pri prevenciji ozljeda i poboljšava opću dobrobit, čineći vaše tijelo otpornijim i agilnijim.

Koliko često trebam trenirati kako bi se postigli optimalni rezultati?

Preporučujemo redovite treninge, idealno dva do četiri puta tjedno, ovisno o vašem individualnom programu i ciljevima. Redovitost i kontinuitet ključni su za postizanje i održavanje željenih rezultata.