1. Početna konzultacija

Tretman započinje osobnim savjetovanjem pri kojem naši stručnjaci u ReBelli razgovaraju s vama o ciljevima i očekivanjima od tretmana zatezanja ruku. Razgovara se i o vašem zdravstvenom stanju i prethodnim iskustvima s estetskim tretmanima, ako ih ima.

2. Procjena stanja kože

Slijedi detaljna procjena stanja kože vaših ruku, što uključuje analizu elastičnosti kože, prisutnost bora ili opuštenosti, kao i općeg tonusa kože. Procjena pomaže pri određivanju najučinkovitijeg pristupa za vaš specifičan slučaj.

3. Personalizirani plan tretmana

Na temelju početne konzultacije i procjene kreiramo personalizirani plan tretmana. Plan može uključivati kombinaciju radiofrekvencijske terapije, masaže i moguće primjene posebnih seruma ili krema koji ciljaju na zatezanje kože i poboljšanje njezine strukture.

4. Primjena tretmana

Tretman započinje primjenom odabranih tehnika. Radiofrekvencijska terapija koristi se za stimuliranje proizvodnje kolagena i poboljšanje elastičnosti kože, dok masaža pomože pri poboljšanju cirkulacije i tonusa kože. Posebne kreme ili serumi mogu se nanositi za dodatnu hidrataciju i hranjenje kože.

Opuštena koža na rukama

Ako primjećujete da je koža na vašim rukama postala opuštena ili je izgubila prijašnji tonus, naš tretman zatezanja ruku može pružiti rješenje. Tretman je usmjeren na poboljšanje elastičnosti kože, vraćajući joj čvrstoću i mladenački izgled.

Vidljive bore i linije

Ako vas zabrinjavaju bore i fine linije koje postaju sve vidljivije na vašim rukama, tretman zatezanja ruku u ReBelli može pomoći pri njihovu smanjivanju. Tretman cilja na zaglađivanje kože i smanjivanje vidljivosti starenja.

Gubitak definicije i konture ruku

Ako osjećate da su vaše ruke izgubile definiciju i konture, naš tretman može pomoći pri vraćanju i poboljšanju njihovog izgleda. Zatezanje ruku poboljšava teksturu kože i pomoći pri vraćanju jasnijih i definiranijih kontura.vaših ruku.

Koliko dugo traje svaki tretman zatezanja ruku?

Svaki tretman zatezanja ruku obično traje između 30 i 60 minuta, ovisno o vašim specifičnim potrebama i obujmu tretmana.

Koliko brzo mogu očekivati vidljive rezultate?

Mnogi klijenti primjećuju poboljšanja već nakon prvog ili drugog tretmana, ali optimalni rezultati obično postaju vidljivi nakon niza tretmana, provedenih u dogovorenim intervalima.

Postoje li posebne preporuke za njegu kože nakon tretmana?

Preporučujemo redovitu hidrataciju kože i zaštitu od sunca nakon tretmana. Također vam možemo predložiti specifične proizvode za njegu kože koji će pomoći pri produljivanju i pojačavanju učinaka tretmana.

Je li tretman bolan ili neugodan?

Tretman zatezanja ruku dizajniran je da bude što ugodniji i bezbolan. Moguće su blage senzacije topline tijekom primjene radiofrekvencijske tehnologije, ali to obično ne uzrokuje nelagodu.

Postoji li razdoblje oporavka nakon tretmana?

Ne, nema potrebe za razdobljem oporavka nakon tretmana zatezanja ruku. Možete se odmah vratiti svojim normalnim aktivnostima.