1. Početna konzultacija i procjena stanja

Tretman započinje temeljitom i ugodnom početnom konzultacijom i taj korak uključuje iskren razgovor o vašim estetskim ciljevima i brizi vezanoj uz područje stražnjice i nogu. Stručnjaci u ReBelli pozorno slušaju vaše želje i vizualno procjenjuju kožu kako bi u potpunosti razumjeli vaše potrebe. Ta je faza ključna za stvaranje osjećaja sigurnosti i povjerenja.

2. Kreiranje personaliziranog plana

Na temelju vaših specifičnih potreba stručnjaci u ReBelli kreiraju personalizirani plan tretmana. Ta faza uključuje odabir kombinacije najučinkovitijih tehnika, uključujući radiofrekvencijsko oblikovanje tijela, anticelulitne tretmane i specifične proizvode za njegu kože. Svaki element plana tretmana pažljivo se bira kako bi se osigurali optimalni rezultati s naglaskom na sigurnost i udobnost.

3. Detaljna primjena tretmana

Tretman započinje radiofrekvencijskim oblikovanjem odabranog područja, pri čemu se kontrolirano zagrijavanje koristi za stimulaciju proizvodnje kolagena u dubokim slojevima kože. Taj postupak, koji je potpuno siguran i udoban, ključan je za zatezanje i poboljšanje teksture kože. Slijedi anticelulitna masaža koja potiče cirkulaciju i razgradnju celulita, ali dodatno pruža i opuštajuće iskustvo. Zatim se primjenjuju specijalizirani serumi ili kreme, koji prodiru duboko u kožu osiguravajući hidrataciju, hranjenje i dodatno zatezanje kože.

4. Praćenje i završne preporuke

Nakon svakog tretmana stručnjaci u ReBelli prate vaš napredak i prilagođavaju tretman prema potrebi. Na kraju tretmana dobit ćete detaljne savjete za održavanje rezultata, uključujući preporuke za vježbe, prehranu i kućnu samostalnu njegu. Cilj je da se osjećate informirano i sigurno u nastavku brige o svojoj koži.

Opuštena koža na stražnjici

Ako primjećujete da je koža na vašoj stražnjici izgubila prijašnji tonus i elastičnost, što može biti posljedica starenja, promjena u težini ili nedostatka tjelesne aktivnosti, naš tretman zatezanja stražnjice pruža učinkovito rješenje. Tretman je usmjeren na poboljšanje čvrstoće i teksture kože, vraćajući joj mladenački izgled.

Smanjena definicija i konture

Ako osjećate da vaša stražnjica više nema definiran izgled koji ste nekad imali, tretman zatezanja stražnjice može pomoći u vraćanju i poboljšanju njezinih kontura. Tretman poboljšava teksturu kože, ali i pomaže pri vraćanju jasnijih i definiranijih oblika vaše stražnjice.

Celulit na stražnjici

Celulit na stražnjici je česta briga, koja može utjecati na vaše samopouzdanje i zadovoljstvo izgledom. Naš tretman zatezanja stražnjice koristi tehniku koja cilja na smanjenje izgleda celulita, pružajući glađu i ujednačeniju teksturu kože.

Koliko brzo mogu očekivati rezultate od tretmana zatezanja stražnjice?

Svaki tretman zatezanja stražnjice obično traje između 30 i 90 minuta, ovisno o specifičnim aspektima tretmana koji se provodi prema vašim individualnim potrebama.

Koliko često trebam ponavljati tretman za najbolje rezultate?

Optimalna frekvencija tretmana ovisi o vašim individualnim ciljevima i stanju kože. Većina klijenata postiže najbolje rezultate nakon više od deset tretmana, obično jednom tjedno.

Kada se mogu očekivati prvi vidljivi rezultati?

Mnogi klijenti primjećuju poboljšanja u čvrstoći i teksturi kože već nakon prvih nekoliko tretmana. Međutim, optimalni rezultati obično se postižu nakon završetka niza tretmana.

Postoje li posebne mjere opreza koje trebam poduzeti prije ili nakon tretmana?

Preporučujemo izbjegavanje intenzivnog vježbanja ili sunčanja neposredno prije i nakon tretmana. Također je važno održavati hidrataciju kože i pratiti sve preporuke za njegu naših stručnjaka.

Je li tretman zatezanja stražnjice bolan ili neugodan?

Tretman je dizajniran da bude što ugodniji i najmanje invazivan. Neki klijenti mogu osjetiti toplinu tijekom tretmana, ali to obično ne prouzročuje nelagodu.