Uvjeti korištenja

 

Dobrodošli na web stranicu ReLab. Korištenjem naše web stranice slažete se s ovim uvjetima korištenja. Molimo vas da pažljivo pročitate sve odredbe prije nastavka korištenja naše stranice.

 

  1. Općenito

Web stranica ReLab pruža informacije o našim uslugama fizioterapije i estetske fizioterapije. Sadržaji dostupni na web stranici služe isključivo u informativne svrhe.

 

  1. Intelektualno vlasništvo

Svi sadržaji objavljeni na web stranici, uključujući tekstove, grafike, logotipe, slike i video materijale, vlasništvo su ReLab-a ili se koriste uz dozvolu. Sadržaji su zaštićeni zakonima o autorskim pravima, žigovima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Korisnicima je dopušteno koristiti sadržaje samo na načine koji su izričito odobreni ovim uvjetima.

 

  1. Korištenje web stranice

Web stranica ReLab smije se koristiti isključivo u legalne svrhe. Zabranjeno je korištenje web stranice na način koji bi mogao oštetiti, onemogućiti, preopteretiti ili ugroziti web stranicu ili ometati korištenje web stranice od strane drugih korisnika.

 

  1. Privatnost

ReLab se obvezuje štititi privatnost korisnika naše web stranice. Politika privatnosti, koja je dostupna na web stranici, objašnjava kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke.

 

  1. Izmjene uvjeta korištenja

ReLab zadržava pravo povremeno izmijeniti ili dopuniti ove uvjete korištenja bez prethodne najave. Nastavak korištenja web stranice nakon takvih izmjena predstavlja vašu suglasnost s izmijenjenim uvjetima.

 

  1. Odricanje od odgovornosti

ReLab ne jamči točnost, potpunost ili korisnost informacija predstavljenih na web stranici. Sve informacije koristite na vlastitu odgovornost.

 

  1. Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi s uvjetima korištenja, molimo vas da nas kontaktirate putem kontakt forme dostupne na web stranici.

Hvala vam što poštujete uvjete korištenja naše web stranice.