3000+

Zadovoljnih korisnika

Vrhunac izvrsnosti

ReBella redefinira pojam ljepote. Kombinacijom fizioestetike i inovativne tehnologije postižemo tijelo iz snova i estesku cjelinu koja prati vašu unutarnju ljepotu.

PONUDA USLUGA

FILOZOFIJA

01

01

02

03

Vjera u vaše tijelo

ReLab vjeruje u snagu vašeg tijela. Završeno je doba jednakih protokola za sva stanja i sve osobe. Naš je pristup istovremeno učinkovit i nježan, ali i najvažnije – uvijek prilagođen vama. Vjerujemo kako u vašem tijelu ima dovoljno moći za potpuni oporavak. U ReLabu ćemo vam ponuditi alate i tehnike kojima ćemo ubrzati regeneraciju tkiva i postići izvrsne rezultate u rehabilitaciji.

Prilagođeni tretman

Prepustite se našem znanju i iskustvu, pa ćemo zajednički pronaći najbolji način liječenja za vas. Ne trebate se brinuti za vrstu terapije jer mi uvijek odabiremo tehnike, vježbe i elektroterapijske procedure koje najbolje odgovaraju vašem stanju. Dinamični smo i svakodnevno procjenjujemo napredak s ciljem bržeg oporavka i, prema potrebi, pravodobnog uključivanja multidisciplinarnog tima i dodatnih specijalističkih ili dijagnostičkih procedura.

Postupan i fokusiran pristup

U ReLabu se ne žurimo jer znamo da se tijelo postupno regenerira, a to poštujemo. Vještim rukama i suvremenim tehnologijama uklanjamo bol, a zatim postupno vraćamo izgubljenu funkciju. Potičemo vas na aktivnost i unapređivanje tjelesnih performansi. Nerijetko se naši pacijenti nakon rehabilitacije prvi put u životu uključuju u rekreacijske aktivnosti kao što su trčanje, vožnja bicikla, duge šetnje i sl. Pozitivna motivirajuća atmosfera pri liječenju rezultira trajnim povećavanjem osobnih aktivnosti, što nas iznimno raduje jer smatramo kako je to ispravan put prema zdravijem, dužem i kvalitetnijem životu.