Magistri smo fizioterapije educirani za samostalnu procjenu, planiranje i provedbu fizioterapijskih tretmana

INDIBA TERAPIJA

Ova terapija koristi radiofrekvencijske valove za stimulaciju stanične aktivnosti i obnavljanje tkiva. Pomaže u ublažavanju boli, smanjenju upala, poboljšanju cirkulacije i poticanju prirodnog oporavka tijela. Posebno je korisna u liječenju sportskih ozljeda i postoperativnom oporavku.

indiba

448kHz

Radiofrekvencija INDIBA

79%

Veća dubinska cirkulacija krvi postiže se poticanjem vazodilatacije - širenjem krvnih žila.

Pročitaj više

3000+

Zadovoljnih korisnika

HILT TERAPIJA

HILT laserska terapija koristi visoko intenzitetno lasersko svjetlo za smanjenje boli i upala te ubrzavanje zacjeljivanja tkiva. Idealna je za tretiranje dubokih slojeva tkiva i učinkovito rješava akutne i kronične bolove, čime se poboljšava pokretljivost i kvaliteta života pacijenata.

OSTALE USLUGE

Pružamo više od terapija, slušamo vas, razumijemo vaše potrebe i zajedno radimo na ostvarenju vaših ciljeva. Bez složenih i besciljnih tretmana. Čista smo stručnost s iskrenom željom da vam pomognemo.

FILOZOFIJA

01

01

02

03

Vjera u vaše tijelo

ReLab vjeruje u snagu vašeg tijela. Era jednakih protokola za sva stanja i osobe je gotova. Naš je pristup istovremeno efikasan i nježan i što je najbitnije - uvijek prilagođen vama. Vjerujemo u moć vašeg tijela da posjeduje sve što je potrebno za oporavak. U ReLabu ćemo vam ponuditi alate i tehnike kojima ćemo ubrzati regeneraciju tkiva i postići izvrsne rezultate u vašoj rehabilitaciji.

Prilagođeni tretman

Prepustite se našem znanju i iskustvu, zajedno ćemo pronaći najbolji način liječenja za vas. Ne trebate se brinuti oko odabira terapije, mi odabiremo prave tehnike, vježbe i elektroterapijske procedure koje najbolje odgovaraju vašem stanju. U svome smo radu dinamični i svakodnevno evaluiramo napredak s ciljem bržeg oporavka i po potrebi pravovremenog uključivanja multidisciplinarnog tima i dodatnih specijalističkih ili dijagnostičnih procedura.

Postupan i fokusiran pristup

U ReLabu ne žurimo. Znamo da se tijelo postupno regenerira i to poštujemo. Manualnim vještima i tehnologijom uklanjamo bol, zatim postupno vraćamo izgubljenu funkciju. Potičemo vas na aktivnost i unapređenje vaših tjelesnih performansi. Nerijetko se naši pacijenti nakon rehabilitacije uključuju po prvi put u životu u rekreativne aktivnosti poput trčanja, vožnje bicikle, dugih šetnji i sl. Pozitivna motivirajuća atmosfera pri liječenju rezultirala je trajnim povećanjem aktivnosti osobe što nam je iznimno drago jer je to put prema zdravijem, dužem i kvalitetnijem životu.